The Best Chocolate Mousse Έχω κάνει 2-3 απόπειρες να φτιάξω mousse chocolate από συνταγές που έχω βρει κατά καιρούς. Τί με αυγά, τί με κρέμα γάλακτος, τί με λίγη ζελατίνη για να σταθεί δεν μπορώ να πω ότι τα έχω καταφέρει και τόσο καλά. Σερφάροντας σήμερα στο internet και βλέποντας διάφορα βιντεάκια ξαφνικά πέφτω πάνω σε αυτόν τον τίτλο: "Πώς να φτιάξετε την πιο τέλεια mou μόνο με νερό και σοκολάτα" Δύσπιστη γενικά δεν είμαι αλλά μου φάνηκε παράξενο. Βλέποντας όμως το βιντεάκι μπορώ να πω ότι ψήνομαι να το δοκιμάσω! Η ιδέα είναι λέει ενός Γάλλου χημικού του Herve' This ο οποίος είναι γνωστός και ως ο άνθρωπος που " ξε-έβρασε " (επιτρέψτε μου την κατά λέξη μετάφραση από το unboiled ) ένα αβγό. Είναι αυτός που άρχισε να πειραματίζεται με νόμους τις χημείας και της φυσικής, στην καθημερινή μαγειρική. Mousse με δύο υλικά Έφτιαξε λοιπόν, αυτή τη mousse σοκολάτας αποτελούμενη μόνο από δύο υλικά: Νερό και Σοκολάτα ! Η διαδικασία είναι απλή...
A site for creative mothers. My daily likes. Get inspired.