Λαχταριστά ζουμερά και πολύ νόστιμα!!! Σουβλάκια που γίνονται στη στιγμή και συνοδεύουν τα ψητά σας τα βράδια που μαζεύεστε με φίλους αλλά τρώγονται και σκέτα για ένα ελαφρύ γεύμα. Θα χρειαστείτε: mozzarella (εγώ χρησιμοποιώ τα μικρά μοτσαρελάκια που βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ) τοματίνια κολοκυθάκια μεγάλα φύλλα βασιλικού ή δυόσμου μπαλσάμικο ελαιόλαδο χοντρό αλάτι και πιπέρι Ξυλάκια για καλαμάκια (Δεν σας γράφω ποσότητες γιατί εξαρτάται από το πόσα θέλετε να κάνετε και φυσικά μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας αγαπημένα λαχανικά -πιπεριές, κρεμμύδια κλπ) Το μυστικό για νόστιμα σουβλάκια είναι το μαρινάρισμα. Βὰζουμε τα κομμάτια μοτσαρέλλας σε ένα μπωλ και αλατοπιπερώνουμε. Ραντίζουμε με ξύδι μπαλσάμικο και ελαιόλαδο. Προσθέτουμε ψιλοκομένο βασιλικό (ή δύοσμο) και αφήνουμε να μαριναριστούν για αρκετές ώρες. Βάζουμε τα ξυλάκια μας μέσα σε νερό για 20' ώστε να μην καούν όταν θα τα ψήσουμε. Βράζουμε τα κολοκύθια για 2-3 λεπτά σε αλατισμένο νερό και ...
A site for creative mothers. My daily likes. Get inspired.