Skip to main content

Με δυο παπούτσια πάνινα.....

Όταν ήμουν μικρή είχα ένα ζευγάρι πάνινα μαύρα παπούτσια, τύπου μπαλαρίνες με μπαρέτα, με μια μεγάλη κόκκινη πασχαλίτσα κεντημένη στο μπροστινό τους μέρος.
Ήταν τα αγαπημένα μου και ήθελα να τα φοράω συνέχεια!
Αυτά τα πάνινα παπούτσια που βρήκα στο etsy.com μου τα θύμισαν τόσο πολύ που χάρηκα σαν παιδί.

Είναι πάνινα, άνετα, έχουν πανέμορφα σχέδια ζωγραφισμένα στο χέρι και επίσης διαθέτουν τα πιο παιχνιδιάρικα κορδόνια που έχεις δει.
Υπάρχουν σε πολλά σχέδια τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια, η τιμή τους είναι, θεωρώ, φυσιολογική και κυρίως....
θα σε κάνουν να χαμογελάσεις μόλις τα δεις.
Γιατί μη μου πεις ότι δεν είναι τέλεια για ένα γλυκό αγόρι αυτά τα μπλε ναυτικά με τα κατακόκκινα στριφογυριστά κορδόνια!!!
Ή μήπως η μικρή σου πριγκιπισσούλα προτιμά κάτι που να της ταιριάζει, με τον πράσινο βατραχάκο στο πλάι......
αλλά και σε ροζ αποχρώσεις για να δηλώσει ότι ΝΑΙ ζει σε έναν κόσμο απολύτως ΡΟΖ......
Δες εδώ!
Ο Nemo σου χαμογελά πονηρά. Τι λες δεν είναι απίθανα και τα πορτοκαλί;
Καλά δεν το συζητώ, μια κομψή δεσποινίδα το καλοκαίρι χρειάζεται μια φέτα ζουμερό καρπούζι για να δροσιστεί αλλά και για να φορέσει. Πώς αλλιώς θα είναι μες στο κλίμα...
Αχ, κουνελάκι κουνελάκι.....
έχεις και φουντωτή ουρά;;;;
Τα σχέδια είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και οι συνδιασμοί χρωμάτων τόσοι πολλοί...
Εκτός από τα κορδόνια, που είναι πραγματικά απίθανα και κάνουν τη διαφορά, τα κοριτσίστικα παπούτσια μπορεί να είναι στολισμένα με κορδέλες, στρας και φιογκάκια.
Δεν ξέρω αν διάλεξες ποιο ζευγάρι σου αρέσει πιο πολύ για να δεις στα ποδαράκια του μικρού σου, αλλά εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι κάποια σχέδια γίνονται εύκολα και από το δικό σου χέρι.
Για σκέψου μήπως μπορείς να μετατρέψεις και εσύ ένα απλό πάνινο ζευγάρι παπουτσιών σε κάτι πολύ πιο παιχνιδιάρικο;

(Μπορείς να δεις όλα τα σχέδια εδώ καθώς και να κάνεις την παραγγελία σου. Θα βρεις ζευγάρια που η τιμή τους ξεκινά από 20 ευρώ, αναλόγως βέβαια με το σχέδιο που θα διαλέξεις. Υπάρχει η δυνατότητα να πάρεις και ένα δεύτερο ζευγάρι κορδόνια για να κάνεις και άλλους συνδιασμούς)

Comments

  1. Απαπα κουκλίστικα όλα τα παπουτσάκια!!Και τα ποδαράκια όμως...για δάγκωμα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι είναι τα άτιμα!!!

      Delete
  2. Καλημέρα Θεανώ...τι να πω ότι για κόμη μια φορά ζήλεψα τρελά;Μα είναι τρέλα....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα Κατερίνα μου. Καλέ είναι και για αγόρια μην ζηλέυεις άσε που μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου βάφοντας τα στο χέρι.Σε σχέδια με ήρωες σε μαύρο απλό πάνινο παπουτσάκι τι θα έλεγε ο μικρός σου για το σήμα του batman; Νομίζω αν μπεις στο link θα τα βρεις.

      Delete
  3. Πολύ παιχνιδιάρικη και χαρούμενη ανάρτηση! Τα παπουτσάκια είναι καταπληκτικά.... ιδιαίτερα αυτό με το κουνελάκι και την φουντωτή ουρά, είναι όλα τα λεφτά!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σου και για σένα εύχομαι πάντα τα καλύτερα! Φιλάκια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα παιχνιδιάρα Έλενα! Έχεις μια τρέλα με τα κουνελάκια ή μου φαίνεται;;;

      Delete
  4. τελεια τα παπουτσάκια !!!! ευτυχώς έχει και για αγόρια !!! ωραία η ανακάλυψη Θεανώ !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι ναι και είναι και για βρέφη και για πιο μεγάλα παιδάκια!!!

      Delete
  5. Anonymous22 May

    Όσο και να σβήνεις τα σχόλια ξέρεις την πραγματικότητα. Έχεις προβλήματα πολλά που πρέπει να λύσεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μου αρέσει που ασχολείσαι τόσο πολύ με το blog μου!Προφανώς σου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Να σε ενημερώσω λοιπόν καλέ μου ανώνυμε ότι τα σχόλια σου δεν τα σβήνω αλλά τα στέλνω εκεί που πρέπει. Άλλωστε τα σχόλια ενός ανώνυμου είναι μάλλον αδιάφορα για τους αναγνώστες των blogs αφού δεν έχουν καμία ανθρώπινη ταυτότητα.
      Αν πραγματικά σε ενοχλεί κάτι εδώ μέσα ή πιστεύεις ότι σε θίγω με τον όποιο τρόπο θα μπορούσες να μου το πεις επώνυμα ώστε να το λάβει υπόψιν του όποιος ενδιαφέρεται για την άποψή σου.
      Αν πάλι περνάς την ώρα σου, καλή συνέχεια....

      Delete
  6. Αχ τι τέλεια παπουτσάκια!!! Καλά πέθανα με τον Nemo!!! Λατρεμένη ιδέα και για diy όπως είπες εκτός από οικονομική αγορά ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρώτα βρήκα τα παπουτσάκια Νέμο και μετά είδα όλα τα υπόλοιπα και ενθουσιάστικα. Μερικά όντως είναι πολύ απλά να τα κάνεις. Και αν βάλεις και τα ίδια παιχνιδιάρικα κορδόνια μιλάμε για τρελή επιτυχία. :)

      Delete
  7. Τι γλυκουλια παπουτσακια , αλλα και τι γλυκουλια ποδαρακια!!!
    Για πολλα φιλακια! Δεν ξερω ποιο μου αρεσει πιο πολυ! Ολα ειναι τελεια! Και πολυ ωραια ιδεα να τα ζωγραφισεις μονος σου!
    Μοπυ αναβεις τα αιματα, θεανω μου...χιχιχι! ;ο)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν πειραματιστείς πάντως δείξτα και σε εμάς.....
      Φιλιά!

      Delete
  8. φανταστικά παπουτσάκια!τα ζήλεψα όλα για την κόρη μου, τα κοριτσίστικα εννοώ!!! έχω βρει σε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας, μαρκαδόρους για παπούτσια, τα κορδονάκια θα ήθελα να βρω και να τα έφτιαχνα μόνη μου!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Φτιάχνουμε έναν χιονάνθρωπο.......

Snowman μα δεν είναι από χιόνι!!! Γιατί, ευτυχώς, ο χειμώνας ακόμα δεν ήρθε, το κρύο είναι ανεκτό και το χιόνι μάλλον πολύ μακρυά. Έλα όμως που έχουμε όρεξη για κατασκευές και τα χιονανθρωπάκια είναι πάντα αγαπημένες φιγούρες. Κι αν προσπαθήσω να κάνω έναν απολογισμό, δεν ξέρω πως τα καταφέρνω, αλλά κάθε, μα κάθε χρόνο, όταν αγοράζω καινούρια στολίδια και διακοσμητικά για το χειμώνα, ο χιονάνθρωπος είναι η πρώτη μου επιλογή. Πώς λοιπόν να μην φτιαξω με την μικρή μου πολλά, μα πάρα πολλά χιονανθρωπάκια λίγο πριν αρχίσουμε να μιλάμε για τα Χριστούγεννα και λίγο προτού αρχίσουμε να σχεδιάζουμε πως θα στολίσουμε το σπίτι μας για τις γιορτές; Ξεκινήστε και εσείς από μια απλή κατασκευή που θα σας φτιάξει τη διάθεση! Ένας χαμογελαστός χιονάνθρωπος από λευκά πιατάκια μιας χρήσεως.... Paper plates snowman Ανοίξτε τρύπες με τον διακορευτή Περάστε νήμα γύρω γύρω και ενώστε τα δυο πιατάκια Στολίστε με κουμπιά και  προσθέστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Μπορείτε να τον κ

Το πρώτο της Λεύκωμα!

photo via.... Είχατε Λεύκωμα όταν πηγαίνατε σχολείο; Θυμόσαστε που γράφαμε τα περιβόητα "Τι εστί έρως, φιλί, αγάπη; " "Ποιό είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;"  "Τί ζώδιο είσαι;" και "Ποια η γνώμη σου για τον κτήτορα;" (όπου κτήτορας εσύ φυσικά που είχες το Λεύκωμα και η αποκάλυψη στην τελευταία σελίδα!!!)  Πραγματικά τι δε θα έδινα να έπεφτε στα χέρια μου ξανά ένα από τα Λευκώματα που γράφαμε τότε..... Στο σπίτι κάνω συχνά παιχνίδια γραφής και ανάγνωσης με το πρωτάκι μου είτε ως παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, είτε βοηθώντας την να γράψει στο μίνι ημερολόγιο της. Και φυσικά διαβάζουμε τα μηνύματα από τις νεράιδες που μας επισκέπτονται για διάφορους λόγους..... (π.χ tooth fairy) Σκέφτηκα ότι για την ηλικία των 6-7 χρόνων ένα Λεύκωμα, το οποίο θα έχει βέβαια τις κατάλληλες ερωτήσεις, μπορεί να γίνει ένα επιπλέον παιχνίδι. Κάτι που βοηθάει πολύ στην απόκτηση ευχέρειας στην ανάγνωση αλλά και στη γραφή ! Συναισθηματικά δε, δίνει απίσ

Οι πιο εύκολες κατασκευές για παιδιά!

Τελικά το διαδίκτυο έχει τα πολύ καλά του με τόσες ιδέες που μας δίνει. Πηγαίνει τη φαντασία μας ακόμα πιο πέρα και μας ξεσηκώνει να κάνουμε χιλιάδες πράγματα. Δε συμφωνώ καθόλου με όσους πιστεύουν ότι απλά κάθεσαι και χαζεύεις σε μια οθόνη και δεν κάνεις πράγματα δημιουργικά. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μαζί τους. Ίσα ίσα που ψάχνεις, βρίσκεις τρόπους και μπαίνεις στην πρίζα για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Και όσο για τις κατασκευές οι ιδέες είναι ατέλειωτες. Ένα κλικ να κάνεις και βρίσκεις χιλιάδες. Ίσως πολλέ από αυτές θεωρείς ότι είναι αρκετά πολύπλοκες και χρονοβόρες για να τα φτιάξεις μαζί με τα παιδιά. Σήμερα όμως δεν έχεις δικαιολογία! Θα σου δείξω 6 από τις πιο εύκολες κατασκευές που υπάρχουν. Ξεκινάμε με διακόσμηση δωματίου: Μια πρωτότυπη ιδέα για να γράψεις το όνομα του μικρού σου στην είσοδο του δωματίου. Τα υλικά απλά: Mobile με το όνομά του Διακοσμητικά χαρτόνια που θα κόψετε μαζί στο σχήμα των γρα